YAKINIMDA NE VAR?

yoadmin

13 Temmuz 2017

Yorum yapılmamış

7 Oda Kapadokya’da misafirimiz olduğunuzda Ürgüp ve Kapadokya’nın lezzetlerini tadabileceğiniz gurme restaurantlar, şarap evleri ve tarihi konakların arasında olacaksınız. Merkezi bir konumda olan 7 Oda Kapadokya’dan eğlence mekanlarına gitmek için yürümeniz yeterlidir.

Yedi Oda Kapadokya Cave Suites’de misafirimiz olduğunuzda Mahzen Şarap Evi, Turasan Şarap Üretim Fabrikası, Temenni Tepesi, Ürgüp Müzesi, Ürgüp Üç Güzeller, Asmalı Konak ve bir çok yerel restauranta kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kahvaltı Terası

Siz değerli misafirlerimizi 7 Oda Kapadokya Cave House’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. 7 Oda Kapadokya Cave House’da misafirimiz olduğunuzda kayadan oyma ve bölgenin yöresel taşı olan ‘sarı taş’ ile bütünleşen yapısıyla sizleri karşılıyor ve daha ilk andan itibaren sizi etkisi altına alıyor. Otelimizin kendine has dokusu ve kayadan oyma odalarının otantik yapısıyla kendinizi farklı bir dünyada hissedecek, aradığınız huzurlu tatil evini bulacaksınız. 7 Oda Kapadokya’nın terasında kahvaltı yaparken bir yandan da Ürgüp’ü izleyip bir yandan da keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Hangisine bakmıştınız? Sanat, Kültür, Doğa, Yemek, Eğlence...

Ayrıca merkezi konumuyla Ürgüp ve Kapadokya’nın gezip görülecek pek çok yerine ulaşımınız son derece kolaydır. İstanbul’la Kudüs’ü birbirine bağlayan ‘İpek yolu’ üzerindeki bu şirin ilçede görülmeye değer yerler azımsanmayacak kadar çoktur. Ürgüp merkezde yer alan ve ilçenin en yüksek yeri olan ‘Temenni Tepesi’ne çıkıp Ürgüp’ün eşsiz manzarasını izleyebilir ve burada yer alan 3. Aleaddin Keykubat’a ait olduğu rivayet mezarı ziyaret edebilirsiniz. Aynı şekilde Ürgüp merkezine sadece beş dakika mesafede yer alan ‘Üç Güzeller’e gidebilir ve bölgenin en büyük peri bacalarını yerinde izleyebilirsiniz. Bu anlarınızı fotoğraflamayı unutmayın. İlçeye sadece 5 kilometre uzaklıkta yer alan ‘Kızıl Vadi’ye gidip gün doğumunu ya da batımını izleyerek karşılaştığınız eşsiz manzarayla bölgeye bir kez daha hayran kalabilirsiniz. Kapadokya Sanat Tarihi Müzesi, Asmalı Konak, Pembe Vadi gibi pek çok yere kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın. Ayrıca bölgenin lezzetlerini tadabileceğiniz gurme restaurantlara, bölgenin meşhur şarap evlerine kolayca ulaşıp damak zevkinize yeni deneyimler ekleyebilir, tarihi konakların arasında gezerek tüm yılın yorgunluğunu atabilirsiniz. Merkezi bir konumda olan 7 Oda Kapadokya’dan eğlence mekanlarına gitmek için yürümeniz yeterlidir. İşte eğlenmek bu kadar kolay.

Tüm bu güzelliklere ve daha fazlasına ulaşabileceğiniz Yedi Oda Kapadokya Cave Suites tüm güzellikleriyle siz değerli misafirlerini bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir